Младежкото обединение в БСП създаде предизборен щаб

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

В Плевен се проведе заседание на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП. Гости на заседанието бяха организационният секретар на БСП Борислав Гуцанов и членът на Изпълнително бюро на партията Стефан Бурджев. 

Младите социалисти приеха структурата и състава на Младежкия предизборен щаб на МО в БСП за парламентарните избори на 2 април и начертаха план за работа по време на кампанията. Взе се решение за финализиране на политическа платформа с политики за младежта, която да интегрира в политиките на БСП и да служи за крайъгълен камък на политическите инициативи на младежко ниво на левицата. 

В рамките на заседанието бяха обсъдени и бъдещите дейности на МО в БСП за експертна подготовка на младите социалисти за предстоящите на есен местни избори.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж