“Много мой човек” с премиера утре вечер по NOVA

Забавната поредица стартира точно в 20.00 ч. и обещава на зрителите свеж хумор и майсторски приключения

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Семейната комедия засяга житейски и майсторски проблеми, с които всеки един от нас се е сблъсквал. Пред какви предизвикателства ще се изправят тримата майстори, разказват продуцентът Краси Ванков и двама от актьорите в главни роли в сериала Юли Малинов и Калоян Катинчаров.

„Идеята се зароди преди около две години. Имахме среща със сценариста Иван Ангелов в едно кафе до НДК. Той закъсняваше, а аз бях в лошо настроение. Стана ми още по-криво, че го чакам. Появява се той и вика: „Значи, едни майстори вкъщи, ми скъсаха нервичките.“ И започва да говори за това. Темата ни на разговор беше съвършено друга. В този момент се местех от една къща в друга и на новото място беше като национален обект. Предходният ден трябваше да ми сглобят една кухненска маса. Резултатът беше, че приличаше на пързалка. Двата крака бяха с 10 см отклонение. Та това ни беше последната среща с тях. След като си поговорихме малко с Иван решихме да направим нещо по темата някой ден“, разказва продуцентът Краси Ванков.

„Идеята за заглавието на сериала идва от навиците. Ние българите, сме изградени от едни навици от миналото, в които сме се вкопчили. В България винаги или имаш приятел, или роднина, или имаш твой човек, който ще ти оправи мача. През три телефона можеш да стигнеш до правилния човек“, допълва той.

Повече за персонажите вижте тук.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж