Монтират табели с новото работно време на зоните за платено паркиране в София

Промени има и в работното време на синята зона

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Центърът за градска мобилност започна поставянето на близо 700 указателни табели с новото работно време на зоната за платено паркиране, което влиза в сила от 1 декември тази година.

С решение на Столичен общински съвет от тази дата „синя зона“ вече ще включва новия участък от бул. „Дондуков“ до бул. „Сливница“ и бул. „Данаил Николаев“. На изток границата ще стига до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, а на запад – до ул. „Опълченска“.

Работното време на „синя зона“ също се променя: от понеделник до петък и в събота то ще важи за периода от 08.30ч. до 20.00 ч. До 1 декември то е от 08.30 ч. до 19.30 ч. в работните дни, а в събота – от 10 ч. до 18 ч.

Досегашното работно време на зелената зона се запазва.

Тази събота, 27 ноември, офисите на дружеството за платено локално паркиране ще работят извънредно. Всеки от живущите, които иска да получи винетен стикер може да подаде документи. Живущите в участъците от зоната, която до момента е била „зелена“ и става „синя“ и имат отдавна издадени стикери до тяхното изтичане, не е необходимо да доплащат.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж