НАП офис “Подуяне” се закрива от 01.01.2023

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

От 1 януари 2023 г., офис „Подуяне“ се влива в офис „Оборище“.

С цел оптимизиране на дейностите по обслужване на клиенти на ТД на НАП София, от 1 януари 2023 г. офис „Подуяне“ се влива в офис „Оборище“.

От 01.01.2023 г. обслужването на клиенти ще се извършва от офис „Оборище“, на адрес: гр. София 1504, ул. „Силистра” № 8.

При извършване на плащания за погасяване на задължения към централен бюджет (данъци), от началото на януари 2023 г., е необходимо да използвате следната банкова сметка:

BIC код: UBBSBGSF

IBAN: BG36UBBS88888188844800

Банковите сметки за погасяване на задължения за осигурителни вноски (ф. НЗОК, ф. ДОО и ф. ДЗПО) и принудително събиране на публични вземания, не се променят.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж