Не е помощ, а мародерство

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Това не са действия на отговорни политици, а на търговски спекуланти.

Националното ръководство на Консервативно обединение на десницата е възмутено от поредните разкрития за таен политически живот в България и за управляващи, които официално замениха демокрацията в България с лъжа.  Поредната лъжа в България беше разобличена  от публикация в западна медия.  Докато свободният свят се мобилизира да помогне на вероломно нападнатата от Путин Украйна , български управленци са осигурили пазар и огромни печалби за оръжейни фирми на ДС и руска петролна компания. Действията им са били тайни, защото българските политици са действали меркантилно и непочтенно и с решенията си са осигурили  огромни печалби за частни, фирмени интереси. Това не са действия на отговорни политици, а на търговски спекуланти.

Същите тези политици не положиха усилия да защитят националното достойнство на България и да я подредят до държавите, застанали решително срещу агресора и подкрепили правото на Украйна да отстоява независимостта си. Напротив с нерешителното и двусмисленото си публично поведение допуснаха българското общество да бъде безнаказано манипулирано от руски враждебни сайтове, които наложиха впечатлението, че българите не са солидарни със свободния свят.

Няма по-голямо политическо престъпление от това да използваш властта си, за да унижиш собствените си граждани, превръщайки ги в европейски аутсайдери и едновременно с това задкулисно да прокарваш частни търговски интереси и да лобираш за печалбите на чуждестранна вражеска петролна кампания. Точно това направи правителството на ПП, БСП, ДБ, ИТН и вдъхновителя на коалицията им, президента Румен Радев.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж