„Нефритена броня“ започва по Cartoon Network

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Каналът ни е подготвил и безплатна страница за оцветяване в чест на поредицата.

Cartoon Network и френското студио TeamTo, създало хитовата поредица „Страхотният Майк“, сега ни канят на премиерата на „Нефритена броня“. Любознателна тийнейджърка на име Лан Джун е вдъхновение и модел за подражание за всички деца. Тя има силна воля, за да не се огъва пред проблемите и да довежда всичко до край. Създателите на историята са черпили вдъхновение от китайската и японската култури. Лан Джун владее азиатските бойни изкуства. Тя е изправена пред голямо предизвикателство, когато разбира, че нейното семейство не е никак обикновено. Те имат много тайни и Лан Джун трябва да ги открие, за да научи историята на предците си и да открие самата себе си.

Още първото приключение на героинята ще ни потопи във водовъртеж от силни емоции. Лан Джун ще попадне във времева примка. Тя ще открие, че трябва да излезе от спиралата, за да спаси както себе си, така и целия свят. От нея зависи дали времето ще се върне в нормалния си ход. Героинята ще облече бронята и ще спаси света за първи път, за да разбере колко много желае да продължи да го прави.

Поредицата започва на 13 февруари от 15.00 ч. по Cartoon Network. Като ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж