Незабравимото кинопътешествие Титаник акостира в кината от утре

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Посрещаме Свети Валентин с една от най-великите любовни истории

Този февруари получаваме незабравим киноподарък за Свети Валентин. Точно навреме за празника на влюбените, една от най-великите любовни истории – Титаник се завръща на големия екран по случай 25-ата годишнина от премиерата си, във вариант, какъвто не сме виждали досега. Грандиозната продукция на Джеймс Камерън (Аватар, Аватар: Природата на водата) идва в кината и IMAX в подобрена версия, като за първи път зрителите ще имат възможност да видят филма в ексклузивния формат HFR 3D.

В специално видео самият Джеймс Камерън обръща поглед към създаването на Титаник, с който режисьорът предефинира границите на възможното в кинопроизводството и ни уверява, че дори и да сме гледали филма, новата му версия, ще ни накара да се чувстваме, сякаш го гледаме за първи път. Подарете си едно незабравимо изживяване и гледайте Титаник както подобава – на големия екран.

Титаник разказва незабравимата, трагична история на принадлежащите на различни социални класи Джак (ДиКаприо) и Роуз (Уинслет), които се запознават и влюбват на борда на „Кораба на мечтите“ – „Титаник“, който на 15 април 1912 г., само четири дни след началото на първото си презокеанско плаване, се сблъсква с айсберг и потъва към дъното на Атлантическия океан, бележейки една от най-големите катастрофи в историята, причинила смъртта на над 1 500 човека. 

Режисьор и сценарист на Титаник е Джеймс Камерън (Пришълците, Бездната, Терминатор 2, Аватар, Аватар: Природата на водата), а в ролите са Ленардо ДиКаприо, Кейт Уинслет, Били Зейн, Кати Бейтс, Франсис Фишър, Бърнард Хол, Бил Пакстън, Джонатан Хайд, Глория Стюарт, Виктор Гарбър. 

Празнуваме с Титаник от 10 февруари само в кината на 3D, HFR 3D и IMAX 3D.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж