Никола Стоянов ще участва в откриването на кръгла маса на тема „Дигитализация, киберсигурност и местно самоуправление“ в УНСС

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Министърът на икономиката и индустрията Никола Стоянов ще участва в  официалното откриване на кръгла маса на тема „Дигитализация, киберсигурност и местно самоуправление“. Събитието събира на едно място представители на академичната общност, изпълнителната и местна власт, за да бъдат дискутирани въпроси, свързани с процесите по дигитализация и цифрова защита.

Форумът ще се проведе на 6 декември 2022 г. (вторник), от 10.00 часа в Университета за национално и световно стопанство (УНСС), Голяма конферентна зала. 

Организатори на събитието са УНСС, Съюзът за стопанска инициатива, Българската стопанска камара, Министерство на туризма, Министерство на електронното управление, Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация“, НСОРБ, Катедра „Национална и регионална сигурност” и др.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж