Нинова: Поклон пред героите на Руско-Турската освободителна война

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Нека не позволим съвременните събития да пренаписват историята ни

“Честит празник, българи. Поклон пред подвига на българските опълченци и на всички герои, дали живота си в Руско- турската освободителна война.” С тези думи председателят на БСП Корнелия Нинова поздрави българите на националния празник.
Нинова се включи в тържествата на връх Шипка по случай 145 години от освобождението на България. “Нека не позволяваме съвременните събития да пренаписват историята ни. Тя е наша, обща, българска, изстрадана и платена с много кръв и жертви. Иска ми се в деня на националния ни празник да не се делим на фили и на фоби. Никой да не политизира и да не си го присвоява. Да надделее мъдростта и смелостта. Да ни води българският национален интерес. Иска ми се в тези тежки времена на разделения, точно на този ден, точно тук , да бъдем заедно , всички държавни мъже и жени, всички лидери на партии единни за България. Защото Шипка е България. Да живее България!”
, написа още Корнелия Нинова.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж