Новият HBO Оригинален сериал Самотна майка с премиера на 7 март

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Оригиналният HBO сериал от осем епизода Самотна майка ще е достъпен за гледане в HBO Max от 7-ми март. Драматичната комедия е съвместна продукция на HBO, BBC One и Sid Gentle Films Ltd. Сюжетът ни поднася хиперболизирани случки, но се основава на взаимоотношения, които са съвсем автентични. В главната роля виждаме носителката на BAFTA  Дейзи Мей Купър. Гледайте нов епизод всеки вторник.

Трейлър:

Самотна майка е нетрадиционна емоционална история за майка от работническата класа, нейната 10-годишна дъщеря и привилегирован гей мъж. Тримата формират едно нестандартно семейство на ръба на обществото, което се опитва да върви напред в един крив свят.

Самотна майка носи натурализъм, който е зашеметяващ, горчив и понякога трагичен. Той достига до дълбините на едно нетрадиционно приятелство с предизвикателен хумор и открива, че да си на върха също има мрачни недостатъци. „Не умирай. Имам нужда от теб“, напомня деветгодишната Айрис (Фльор Ташджиан) на майка си Костело Джоунс (Дейзи Мей Купър) в деня, когато са изгонени от апартамента им в Лондон. Двете главни героини познават добре затворения цикъл на временното настаняване и пропуснати възможности за жилище. Добавка към объркания им живот е най-добрият приятел на Костело, Селби Флориан (Джак Фартин), аристократичен гей, който разполага с финанси. Те са истинско семейство –  познават и приемат най-доброто и най-лошото един в друг.

Драматичната комедия е с участието на Дейзи Мей Купър, Джак Фартин, Ронке Адеколуехо, Ейдриън Едмъндсън, а Фльор Ташджиан прави своя дебют.

Самотна майка е копродукция на HBO и BBC One. Сериалът е написан и създаден от Кеш Карауей, която също така е изпълнителен продуцент. Изпълнителни продуценти са и Сали Удуърд Джентъл, Лий Морис, Джо МакКлелан за BBC One. Копродуцент за Sid Gentle Films Ltd е Хенриета Колвин продуцент е Сиара Мкилвъни. Режисьори на епизодите са Ричард Лакстън и Дженифър Перот.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж