НСИ дава възможност да изпратим кода от електронното преброяване по мейл

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Хората, които са се преброили онлайн, но не са посетени от преброител, който да събере уникалния им код, могат да го изпратят и по имейл на НСИ. До момента около 2500 души са се възползвали от възможността. Това казаха за NewsOne от института.

От там подчертават, че преброителят разполага с кодовете на домакинствата, но ще посети ги посети на адреса само, ако има неточности.

Стана ясно, че имейл адресът codecensus2021@nsi.bg е създаден с цел хората да бъдат спокойни, че са свършили работата си и няма да бъдат глобени. От НСИ припомнят, че който реши да изпрати кода си по електронен път, трябва да посочи града и адреса си. 

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж