Фандъкова: Някои сметки за парно ще бъдат преизчислени

Столичният кмет Йорданка Фандъкова увери, че хората ще си получат надвзетите средства

Подобни
Новини

Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“

Столичният кмет Йорданка Фандъкова увери, че “някои сметки за парно ще бъдат преизчислени според указанията на Министерството на финансите.” Това тя обеща на фона на поредното поскъпване на синьото гориво и породилият се казус с изравнителните сметки, след като ДДС-то им беше намалено на 9%.

Градоначалникът заяви, че е поискала от “Топлофикация” да излязат с официално съобщение, в което точно да бъде обяснено кои сметки и на какъв принцип ще бъдат преизчислявани.

“Ще бъдат коригирани фактурите на всички, които са ощетени до момента. Хората ще си получат надвзетите средства, ако вече са ги платили”, заяви тя.

Гражданите могат да подават жалби до топлинните счетоводители за неправомерно начислени сметки до 31 август.

Кметът представи и извършеното по рехабилитацията и възстановяването на туристическата инфраструктура на Витоша. Обяви и каква ще е най-новата зимна атракция в града. Повече, във видеото.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж