Областният управител на София изпрати жандармерия срещу мероприятие на БСП

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Областният управител на София, назначен от президента Радев, възпрепятства провеждане на заключителното мероприятие на предизборната кампания на БСП в София и започване възстановяване на счупената плоча.

Социалистите са получили всички необходими разрешителни за закриване на кампанията си пред Паметника на Съветската армия, но областният управител е наредил на жандармерията да отцепят района и да не допускат никого.

 Въпреки това социалистите се събират и ще настояват събитието да се проведе.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж