Обновен е туристическият портал в официалния сайт на Община Ловеч

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Обновен е туристическият портал в официалния сайт на Община Ловеч https://tourism.lovech.bg/. Извършена е актуализация на информацията на туристическия портал, като са въведени подробни данни със снимки на обектите. 

Различните раздели са посветени на музеи, кино и театър, забележителности, настаняване, шопинг и заведения. Например в раздела „Забележителности“ е разказано за Стара градска баня “Дели Хамам”, Ловешка средновековна крепост, Деветашката пещера, Покритият мост и други.

Посочени са контакти, фейсбук страници, работно време и друга полезна информация. По този начин обновеният туристически портал напълно задоволява интереса на посетителите на Община Ловеч.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж