Обраха нотариус в Перник

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Окръжна прокуратура – Перник ръководи разследване по образувано досъдебно производство за кражба в особено големи размери и представляваща особено тежък случай – престъпление по чл. 196а от НК.

Около 08,30 ч. на 10.02.2023 г. на телефон 112 е подаден сигнал от служител в нотариална кантора на ул. Търговска в центъра на гр. Перник за проникване в помещението и кражба.

Установено е, че деянието е извършено чрез счупване на прозорец. От метална каса е отнета парична сума. Сигнално-охранителната система на кантората не се е задействала.

Според данни на пострадалия, общият размер на отнетите пари е около 350 000 лева.

Понастоящем се извършват оглед на местопроизшествие, изземване на следи и разпити на свидетели.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж