Община Ловеч ще глобява партии за поставяне агитационни материали на неподходящи места

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Община Ловеч призовава партии, коалиции и инициативни комитети по време на предизборната кампания за избори за Народно събрание, насрочени за 02.04.2023 г., да поставят своите агитационни материали на определените за това места. В последно време зачестиха сигнали на граждани за лепене на плакати върху неподходящи места, като дървета, фасади на сгради, включително по Покрития мост.

Кметът на Община Ловеч със своя заповед е определил местата за поставяне на агитационни материали. Става дума за Заповед № З -353 от 23.02.2023 г., която може да се види:

https://www.lovech.bg/uploads/posts/zapoved-z-353-ot-23022023-g.pdf

На нарушителите на тази заповед се налага глоба от 1000 до 5000 лева, съгласно разпоредбите на чл. 472 от ИК.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж