Огнеборци с провокативен календар в подкрепа на донорството

В нетипичната фотосесия са участвали 12 пожарникари

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

12 родни пожарникари се снимаха в предизвикателни роли и в оскъдно облекло в календар, с благотворителна цел.

Снимка: СФСМВР

Въпреки че са призвани да се борят с огъня, пожарникарите ни този път са решили да запалят сърцата на хората с атрактивна фотосесия, която да включат в календара на пожарната за следващата година.

Снимка: СФСМВР

Основната му цел обаче е не просто да забавлява. Каузата, която са решили да подкрепят, е донорството.

Според Синдикалната им федерация това е много сериозен проблем за България.

“Знаем, че се погубват човешки животи и е трагично, когато човек загине, но в същия момент може да се помогне на някой друг, който се нуждае от орган.

Снимка: СФСМВР

В тази връзка средствата, които бъдат събрани, ще бъдат за информационната кампания”, обясняват от организацията.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж