“Огнена страна” с премиера по FOX

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Огнена страна, сезон 1

Премиера: 7 март от 22:00 часа

Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа

Времетраене: 60 мин.

„Огнена страна“ ни представя Макс Териот в ролята на Боди Донован, млад затворник, който търси изкупление и съкращаване на присъдата си, като се присъединява към програма за гасене на пожари, организирана от затвора в Северна Калифорния. Като част от програмата той и други затворници застават рамо до рамо с елитни пожарникари, за да потушават масивни, непредвидими горски пожари в целия регион. Това е назначение с висок риск и високо възнаграждение. Ситуацията се нажежава допълнително когато Боди е разпределен в родния си град в провинцията, където някога е бил син за пример, докато не започват проблемите му. Преди пет години Боди изгаря всичко в живота си и напуска града, носейки със себе си голяма тайна. Сега той се завръща с досие на престъпник и дързостта да вярва в изкуплението. 

Поредицата е вдъхновена от преживяванията на звездата на сериала Макс Териот, израснал в огнената страна на Северна Калифорния.

FIRE COUNTRY / Photo: Bettina Strauss/CBS ©2022 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

В ролите: 

Макс Териот (също създател и изпълнителен продуцент на поредицата), Джордън Калоуей, 

Стефани Арсила, Джулс Латимър, Кевин Алехандро и др.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж