Недоволни граждани излязоха на протест в София срещу “зелените” сертификати

Протестът поиска оставката на президента Радев и служебния кабинет

Подобни
Новини

Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.

Недоволни граждани се събраха в центъра на София, за да изразят недоволството си срещу противоепидемичните мерки, въведени от служебното правителство.

Демонстрантите се събраха пред НДК, преминаха по бул. “Витоша” и атакуваха сградата на здравното министерство с жълти стотинки. За кратък период от време, движението пред ведомството беше ограничено. Финална точка на недоволството стана президентството, където недоволните поискаха оставката на президента Румен Радев и служебния кабинет.

Участниците в протеста изтъкнаха доста любопитни аргументи срещу противоепидемичните мерки като обявиха, че вече е започнала “Трета световна война”, а политиците, които защитават мерките, са “родоотстъпници”, които са се продали на чужди интереси.

Група демонстранти поискаха пълно отпадане на мерките и сваляне на защитните маски за лице.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж