ОП “Паркстрой“ започна почистване на канал на изхода на Разград

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Работници от ОП“Паркстрой“ започнаха днес почистване на канала от северната страна на изхода на Разград за Исперих.

Близо 300-метровото съоръжение от мантинелата на кръстовището се почиства от натрупали се в канала отпадъци. Сухите клони от дърветата и надвесените храсти се прочистват, а събраните отпадъци се изнасят от крайпътното съоръжение.

Почистването на канала се извършва превантивно. След извършените дейности ще се подобри проводимостта на съоръжението, което поема голям водосбор при силни валежи. 

Очаква се почистването да приключи  утре, 25 януари.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж