„Опасно изкушение“ продължава по bTV, местят „Мрежа от лъжи“ по bTV Lady

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

По-рано през седмицата bTV обяви за, че хитовият сериал “Опасно изкушение” ще се излъчва в ефира на bTV Lady. Може да видите новината на следния линк: https://www.prv.bg/opasno-izkushenie-veche-sthe-se-izlachva-po-btv-lady/

Но обичаният сериал „Опасно изкушение“ ще продължи да вълнува зрителите на bTV в праймтайм и след началото на пролетния телевизионен сезон.

Следващата и по-следващата седмица вълнуващата история, която вече година и половина приковава вниманието на българската аудитория, ще върви в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч., а от 8 март излъчването на сагата, проследяваща динамичната връзка на Йълдъз и Чаатай, ще продължи от сряда до петък, отново в 8 вечерта.

Мелодрамата „Мрежа от лъжи“, която за отрицателно време успя да спечели сърцата на зрителите с динамичен сюжет, непредсказуеми обрати и първокласен актьорски състав, от понеделник (20 февруари) завладява bTV Lady.

Епизодите на поредицата с Джансу Дере и Джанер Джиндорук ще продължат излъчването си в ефира на семейния канал всяка делнична вечер в добре познатия час – 21:00 ч., и обещават да разгърнат в цялост отмъщението на главната героиня Асия срещу неверния Волкан.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж