“Опасно изкушение” вече ще се излъчва по bTV Lady

От 20 февруари „Опасно изкушение“ вече в ефира на bTV Lady – всеки делник от 21:00 ч. Любимият турски сериал продължава излъчването си в праймтайма на bTV Lady

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

ВАЖНО! Актуална информация може да намерите тук.

От следващата седмица обичаният сериал „Опасно изкушение“ ще продължи премиерното си излъчване вече в ефира на bTV Lady. Считано от 20 февруари (понеделник) любимата сага, изпълнена с драма и съспенс, ще вълнува зрителите на семейния канал всяка делнична вечер от 21:00 ч.

Новите епизоди на „Опасно изкушение“ обещават вълнуващи и заплетени сюжетни линии, а в центъра на историята продължава да бъде динамичната връзка на Йълдъз (Еда Едже) с харизматичния бизнесмен Чаатай (Берк Октай).

След като Йълдъз разбира, че любимият ѝ я мами, е готова да отвърне на удара. За да си отмъсти, тя сключва брак с бащата на любовницата на Чаатай, с което предизвиква поредица от непредсказуеми събития.

Едно от новите попълнения в актьорския състав на „Опасно изкушение“ е Биран Дамла Йълмаз, която влиза в ролята на Кумру – претендентката на Йълдъз за сърцето на Чаатай. Биран е позната на българските зрители с превъплъщението си на Нехир в друг хитов турски сериал – „Бараж“. В ролята на новия съпруг на Йълдъз – Доан, пък гледаме Мурат Айген (Джан от „Завинаги“, Танжу от „Доктор Чудо“, Еврен от „Бодрумска приказка“).

Любов, страст и лъжи се преплитат в сюжета на хитовия сериал „Опасно изкушение“, а първокласният актьорски състав и качествената игра обещават вълнуващи вечери в ефира на bTV Lady.

Също от 20 февруари (понеделник) зрителите на bTV Lady ще могат да проследят развръзката в премиерната мелодрама „Когато я обичаш“ вече от 20:00 ч. всяка делнична вечер.

Феновете на сериала „Мрежа от лъжи“, който продължава излъчването си по bTV, ще станат свидетели на отмъщението на главната героиня Асия в следващите драматични епизоди, които от 22 февруари (сряда) ще вървят от сряда до петък от 20:00 ч.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж