Орлин Павлов обяви датите от лятното си турне

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Повече от 20 години Орлин Павлов е един от най-обичаните и завладяващи гласове на българската музикална сцена. През настъпващия топъл сезон той ще зарадва феновете си с феерично лятно турне.

Турнето започва на 22 юли в Летния Театър Бунарджика в Пловдив, за да продължи на брега на нашето Черноморие:

•       28 юли: Царево, Летен Кинобар

•       2 август: Созопол, Амфитеатър

•       4 август: Свети Влас, Амфитеатър Арена

•       22 август: Бургас, Летен Театър

В рамките на двучасовото шоу феновете на Орлин Павлов ще имат възможността да видят на живо аудиовизуален концерт-спектакъл, включващ емблематични парчета от първия самостоятелен албум на певеца “Още малко”, както и най-популярните и любими на публиката песни.

В програмата ще прозвучат “Секунда”, “Всяка година по същото време”, “Още малко”, “Заедно” и разбира се, “Див Рай” – един от последните хитове на популярния у нас певец. Тези песни имат специално място в сърцата на хиляди българи.

Предстои едно вълнуващо музикално-артистично пътуване, в което ще се преплетат букет от жанрове: поп, джаз, суинг и фънк. На сцената заедно с Орлин ще забият едни от най-добрите български музиканти, сред които Милен Кукошаров (пиано), Мирослав Иванов (китара), Кристиан Желев (барабани), Емилио Мархолев (тромпет), Евден Димитров (бас), Стефан Стефанов (пиано), Велислав Стоянов (тромбон), Мартин Ташев (тромпет и вокали) и Владислав Мичев (тромбон). С тези талантливи имена незабравимите емоции са гарантирани.

Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени през мрежата на Eventim. Не пропускайте шанса си да получите наслада от невероятното музикално шоу на живо под звездите.Следете новини за Орлин Павлов и турнето на Facebook и Instagram страниците на певеца.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж