Отчуждават имоти за изграждането на АМ “Хемус” 

Средствата за обезщетяване на собствениците са за сметка на Агенция "Пътна инфраструктура"

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Отчуждават имоти за изграждането на АМ “Хемус” . Това реши правителството. Става дума за терени и части от имоти – частна собственост на територията на област Велико Търново. Тяхното отчуждаване е необходимо, за да може да се изгради 33-километровият участък на магистралата. Трасето започва след пресичането с пътя Павликени – Левски, а краят му е след пресичането с пътя Русе – Велико Търново.

Проблемните терени се намират в землищата на гр. Павликени, с. Дъскот, с. Паскалевец и с. Патреш, община Павликени, селата Дичин, Никюп и Ресен, община Велико Търново, селата Куцина, Стефан Стамболова и Полски Сеновец, община Полски Тръмбеш, област Велико Търново. 

Средствата за обезщетяване на собствениците са за сметка на Агенция “Пътна инфраструктура”. 

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж