Първата дама стана кинокритик

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

В нормалните страни първите дами са символ на класа, стил, благотворителност и благодетелност. Образът на всяка първа дама, която поема нелеката задача да е перфектното допълнение и надграждане на държавния глава, се управлява внимателно и старателно.

В България разбира се нещата далеч не са като в останалия свят. През последните 30 години с ръка на сърце можем да кажем, че така и не случихме на първа дама. По-скоро всяка следваща е по-голям потрес от предишната и така стигайки до сегашната – Десислава Радева, по-известна като Генерал Деси.

Тя не блести с финес, изтънченост, класа или стил, по-скоро напомня за средностатистическа домакиня, която можем да срещнем на кооперативния пазар в Люлин, а когато не е там е наметнала плетена жилетка и гледа кротко турски сериали по цял ден.

Изненадата е, че първата ни дама рязко влезе в ролята на кинокритик и безкомпромисно попиля новия носител на Оскар – “Всичко навсякъде наведнъж”, квалифицирайки го като “боза”.

Коментарът на кино гуруто Радева е толкова дълбок и смислен, че Петя Дикова би си хвърлила всичките дипломи по оскарознание, а Мон Дьо е на ръба да си обръсна нещото, наречено брада.

В интересни време живеем, спор няма!

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж