Първи.БГ с нов портал за парламентарните избори “БГ Вот”

Медията няма да приема политическа реклама и ще отразява всички партии и коалиции безплатно

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Първи.БГ стартира изцяло нов портал, посветен на предстоящите на 2 април парламентарни избори. БГ Вот е част от Първи.БГ и ще предложи разнообразно съдържание за предстоящите парламентарни и местни избори. На адрес https://www.prv.bg/elections/ ще може да следите всички новини, анализи, коментарни рубрики, гостувания при нас и в други медии, брифинги на политическите партии и коалиции, които ще се явят на предсрочните избори.

Гражданите и политическите партии, коалиции са свободни да подават сигнали към медиата за коректни и некоректни практики, за закупуване на гласове и нарушения на изборния кодекс при провеждане на изборите.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж