“първи.БГ” вече с аудио към новините

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

От днес посетителите на “първи.БГ” ще могат да слушат новините от сайта в нов, удобен формат.

“Слушай Първи” е инициатива на “първи.БГ” за разширяване на достъпността до съдържанието на платформата. Всяка новина ще бъде придружавана от аудио. Потребителите сами ще могат да избират да четат или слушат дадена публикация.

“Слушай Първи” е и крачка в подобряването на съдържанието за хора със зрителни проблеми. “първи.БГ” ще инвестира непрекъснато в предлагане на съдържание, достъпно за хора със зрителни или слухови проблеми.

В следващите седмици медията ще представи още нови форми и иновативни решения в представянето на новините.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж