първи МЕТЕО – новият дом на времето

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

На 13 февруари (понеделник) “първи.БГ” стартира напълно обновен център (хъб) за времето в страната.

първи.БГ МЕТЕО” е част от развитието на проекта първи.БГ и стратегията да предоставяме точна, навременна и разнообразна информация на аудиторията си.

първи.БГ МЕТЕО” ще предложи много и разнообразна информация за времето като температура, скорост на вятъра, информация за предстоящи валежи, състояние на въздуха и още много профилирана информация по отрасли.

първи.БГ МЕТЕО” ще има и своята всекидневна прогноза за времето, от която първи ще може да научите какво е времето днес, утре и в следващите дни.

В специалната рубрика “Аз, синоптикът” ще може да изпращате интересни и актуални снимки на природни феномени свързани с времето. Авторите на всяка публикувана от “първи.БГ” снимка ще получават хонорар. Всички снимки ще участват в месечен конкурс, като топ 3 на снимките ще получават специални парични и предметни награди. Повече за “Аз, синоптикът” ще може на научите в първи МЕТЕО на 13 февруари.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж