Първо заседание на кабинета “Петков”

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Първо заседание на новото редовно правителство ще се проведе днес. На него се очаква кабинетът да приеме структурните промени в състава на Министерския съвет и създаването на нови министерства.

Сред приоритетите на управляващите са ковид кризата, реформиране на съдебната система и овладяване на по-високите цени на тока.

Веднага след избирането си новият министър-председател на България Кирил Петков обяви, че първата тема, с която ще се занимае е наводненията, след което фокусът на правителството ще се насочи към преодоляването на енергийната криза.

Част от бъдещите мерки е да не се позволи повишаване на цената на тока от 1-ви януари 2022 г.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж