Планират “Берлинаре 2022” да се проведе с публика

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Организаторите на Международния кинофестивал в Берлин (Берлинале) планират през 2022 г. той да се проведе с присъствието на зрители.  Кинофестивалът ще започне на 10 февруари 2022 г. и ще продължи десет дни.

 
Премиерите на кинофестивала ще са основно в Берлинския дворец на Потсдамер Плац. А филмите ще бъдат показани в различни киносалони в германската столица.

Тази година, поради пандемията от новия коронавирус, Берлинале премина на два етапа. В началото на март членовете на журито гледаха филмите на участниците в основната програма дистанционно и обявиха наградите. Редовните прожекции за широката публика, церемонията по откриването и награждаването преминаха през юни в кина на открито.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж