Полицаи и надзиратели протестираха в София

Протестиращите полицаи пък имаха среща пред централата на МВР в 13 ч. Двата протеста се събраха пред Народното събрание, където служителите на МВР и на затворите обявиха исканията си

Подобни
Новини

Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.

Полицаи и надзиратели в затворите в страната от двата най-големи синдикати в сектор “Сигурност” –  Синдикатът на служителите в затворите (ССЗБ) и Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР), излязоха на национален протест с искане за по-добри заплати и условия на работа.

Протестиращите полицаи пък имаха среща пред централата на МВР в 13 ч. Двата протеста се събраха пред Народното събрание, където служителите на МВР и на затворите обявиха исканията си.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж