Политолози: Предсрочните избори са неизбежни

Гостуват: доц. Антоний Гълъбов и Диана Сивинова

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Турболенциите в управлението и грешните ходове съпътстват управляващите, и най-вероятно няма да бъдат избегнати, и в бъдеще време. Около тази теза се обединиха социологът доц. Антоний Гълъбов и политологът Диана Сивинова, които гостуваха в предаването на NewsONE “Попитай журналиста” с Владимир Христовски. Според тях това е и в основата все по-често да се говори за предсрочни избори.

Доц. Гълъбов коментира и темата със спрения газ, като беше категоричен, че държавата ни трябва да съди “Газпром” заради едностранното прекратяване на договора с България. 

Двамата коментираха, че е бил грешка призивът на премиера Кирил Петков, който може да дари една заплата, за да може Украйна да си купи оръжие. 

Предаването “Попитай журналиста” се излъчва всяка сряда от 18,30 часа в ефира на NewsONE.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж