Посрещнаха с цветя дамите от общинската администрация във Видин

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

В началото на работния ден заместник-кметът Светослав Скорчев и секретарят на Общината Емилиян Енчев подариха красиви лалета на служителките по случай 8 март. Те поздравиха всяка една от дамите с пожелание за хубав и слънчев празник. Така денят за работещите над 130 дами в администрацията започна с усмивка и добро настроение.

Цветя получиха и всички гражданки, дошли рано тази сутрин в администрацията по работа.

По повод Международния ден на жената кметът на  Видин д-р Цветан Ценков отправи поздравление, в което изказва своето уважение и почит към жителките на Общината: „С много труд и всеотдайност Вие се грижите за дома и семейството си, отглеждате с любов децата си и градите успешно професионалната си кариера. Нека осмомартенският ден Ви донесе признанието, което заслужавате и бъде богат с думи на обич и благодарност!“.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж