Правителството прие вътрешно компенсирани промени в бюджета на МОСВ

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Министерският съвет одобри вътрешнокомпенсирани промени на утвърдените разходи по области на политики/бюджетни програми по бюджета на Министерството на околната среда и водите за 2022 г.

С извършената промяна на бюджета се предвижда осигуряване на 350 000 лв. по бюджета на Националния институт по метеорология и хидрология за плащане на членски внос към EUMETSAT. Средствата се осигуряват за сметка на реализирани икономии по бюджета на министерството по бюджетна програма „Оценка, управление и опазване на водите на Република България“.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж