Правителството с Национален план за приемане на еврото от 1 януари 2024 г.

СП подкрепя влизането на България в Еврозоната“. Това заяви проф. Румен Гечев от БСП. Той подчерта, че всяка страна - сама решава кога да се случи това

Подобни
Новини

Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.

Правителството прие днес Националния план за приемане на еврото, който предвижда общата европейска валута да бъде въведена в България от 1 януари 2024 г.

БСП подкрепя влизането на България в Еврозоната“. Това заяви проф. Румен Гечев от БСП. Той подчерта, че всяка страна – сама решава кога да се случи това.

Твърдо против се обявиха само от политическа партия Възраждане което направи в изявление  лидера им Костадин Костадинов.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж