Предстои връчване на наградите „Спортист на годината“ в Русе

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

На 19 януари (четвъртък) от 18 часа в Голямата зала на Доходно здание ще се проведе церемонията „Спортист на годината“.

За поредна година Община Русе и вестник „Утро“ организират престижната класация на спортистите, постигнали най-високи резултати през изминалия сезон. Тя се определя от спортни журналисти в специална анкета на вестника.

На най-добрите спортист и спортист-приложник, както и на Треньор №1 ще бъдат връчени статуетките „Спортен Олимп“, изработени от скулптора Дилян Хубанов. Отличен ще бъде и най-успешният отбор през изминалата година.

Наред с награждаването церемонията ще включва и много изненади, представяне на различни русенски отбори и техни демонстрации на живо.

Входът за събитието е свобден.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж