Проф. Анастас Герджиков: Разбрах, че ГЕРБ са готови да подкрепят кандидатурата ми

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Ректорът на Софийския университет проф. Анастас Герджиков заяви, че ще приеме подкрепа от всички политически парти във връзка с кандидатурата му за президент на България и че е разбрал, че ГЕРБ са готови да го подкрепят.

„Разбрах, че политическа партия ГЕРБ е готова да подкрепи тази кандидатура. Ще говоря с десните и дясно-центристките партии. Ще приема подкрепа от всички партии. Моята цел е да обединя българите”, заяви проф. Герджиков.

Приех Инициативен комитет да издигне моята кандидатура за президент на България. Смятам, че мога да бъда полезен с това, че имам качествата да олицетворявам единството на нацията. Работил съм на няколко места, организации, които са сложни, заяви още ректорът на най-старият университет в България.

„Единствената ми мотивировка в този момент, в който политическото и социалното тяло е разпокъсано е да помогна за обединението на всички партии и българи“, заяви още той.  

Проф. Герджиков  не пожела да каже кой го е поканил и кой е председателят на Инициативния комитети  поясни, че стремежът му е да обедини българският народ и поясни, че след два дни ще отговори на всички въпроси и ще стане ясно кой е в ИК.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж