Проф. Габровски: За мен е дълг, въпрос на чест да положа всички усилия България да има работещо правителство

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

“Ще положа всички усилия да предложа кабинет, който да е по-далеч от политическото говорене, от конфронтацията и по-близо до експертното, до професионализма, за да може България по-лесно да мине през този исторически момент, в който се намира.”,

Това заяви кандидатър на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски. Той получи първия проучвателен мандат от Румен Радев за съставяне на правителство.

“За мен е дълг, въпрос на чест да положа всички усилия България да има работещо правителство. За съжаление в момента страната е на кръстопътя на множество кризи – икономическа, социална. Има сериозен мигрантски натиск, който даде своите свидни жертви, продължаваща втора година политическа криза.”, подчерта кандидат-премиерът.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж