Прогнозата на Костадинов от преди година се сбъдва, но все още има изход

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Днес Костадин Костадинов – председател на „Възраждане“ и кандидат за народен представител, е на посещение в Разградски регион. Оттам той се включи на живо в социалната мрежа Фейсбук и коментира доклада на Министерството на финансите, който беше оповестен днес.

„Българският лев е една от най-стабилните валути в света. Това е така, не защото е вързан с еврото, а заради това, че буферът на валутния ни борд е близо 50 млрд. лв.“, каза Костадинов в излъченото видео.

Той добави още, че  това, което трябва да направим в момента, е да се разграничим от всякакви планове за влизане в еврозоната, да повишим доходите на хората  и  с адекватни мерки България може да се справи с тази ситуация.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж