Променят движението в София заради балотажа

Подобни
Новини

Георги Донков
Георги Донковhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.

Във връзка с провеждането на втори тур на изборите за президент и вицепрезидент се налага промяна в организацията на движение в някои райони на София на 21 ноември. Това съобщиха от пресцентъра Столичната община.

От 8:00 часа на 21 ноември до приключване на транспортирането на изборните материали са забранени престоят и паркирането на пътни превозни средства по двете платна на алеята, свързваща ул. “Атанас Узунов” с ул. “Манастирска” /от северната и източната страна на зала “Асикс Арена”/.

От 20 ч на 21 ноември до приключване на транспортирането на изборните материали се ограничава движението на моторни превозни средства, както следва:

  • по двете платна на алеята свързваща ул. “Атанас Узунов” с ул. “Манастирска” /от северната и източната страна на зала “Асикс Арена”/;
  • по бул. “Асен Йорданов” в участъка от Площад на авиацията до бул. “Шипченски проход”.
- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж