Протест на Сдружението на Сирийските Студенти в България срещу санкциите от ЕС

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

„Не на наложените едностранни санкции на ЕС срещу сирийският народ и Сирия. Защо се санкционира потърпевшият а не агресора?„

Уважаеми дами и господа,

Сдружението на Сирийските Студенти в България, съвместно със Сдружения „ Справедлива България“, „Български Национален Съвет за Мир“, „България Зона на Мира“ и други организират мирен протест с искане за:

“ Вдигане на наложените едностранните санкции срещу Сирия и сирийският народ. За облекчаване страданието на сирийския народ“.

Протеста ще се проведе на 05.02.2023 г., от 14:00 ч. до 16:30 ч., пред Представителството на Европейската комисия в България, на адрес: гр. София, ул. „Георги С. Раковски” 124.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж