Протестиращи пътни строители се опитаха да нахлуят в МРРБ

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Служители на “Aвтoмaгиcтрaли-Чeрнo мoрe” и “ИCA 2000” протестират пред регионалното министерство в София заради неизплатени заплати. Недоволните направиха жива верига около сградата на ведомството и се опитаха да нахлуят в сградата, където да се срещнат със служебния министър Виолета Комитова. Опитът им обаче беше осуетен от полицията.

От края на април работниците се опитват да се сдобият с изработеното за ремонта на Автомагистрала “Тракия” от държавното дружество “Автомагистрали” ЕАД, но безуспешно.

Подготвена е позиция до президента Румен Радев и премиера Стефан Янев, в която отново настояват да получат дължимите им 36 милиона лева. В противен случай твърдят, че 800 работници ще останат на улицата.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж