Районна прокуратура – Ямбол се самосезира заради сигнал за купуване на гласове

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Районна прокуратура – Ямбол се самосезира по повод репортажи в медиите, съдържащи данни за купуване на гласове. Наблюдаващият прокурор е разпоредил проверка, която да бъде осъществена от служители на ОД на МВР – Ямбол.


По време на проверката трябва да бъдат установени всички лица имащи отношение по случая. От тях ще бъдат взети подробни сведения, които са относими към евентуално осъществено престъпление от общ характер, каквито данни са представени в медийните материали.


Проверката трябва да бъде извършена в срок от 30 дни. След нейното приключване събраните материали ще бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор в Районна прокуратура – Ямбол за предприемане на последващи действия.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж