Рекламно лице на Philips в листите на партия

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Любомир Костов, който повечето познават като един от участниците в хитовото реалити на Nova Игри на волята. Сексапилният инженер бързо набра популярност сред дамите, които следят предаването, както със своята визия, така и с познанията си. След края на предаването Любомир Костов се завърна към професията, но и стана инфлуенсър на различни компании. Най-активни в сътрудничеството си с него са Philips с продукта си OneBlade 360.

Инженерът-инфлуенсър е поел по нов път в живота си – политиката. От известно време той е активен елемент от кампанията на обединението ПП-ДБ в Благоевград.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж