Румен Радев: Доверието не се дава даром и трябва да се отстоява

Първи при държавния глава влязоха представителите на „Продължаваме Промяната”

Подобни
Новини

Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.

Доверието на българските граждани не се дава даром и трябва да се отстоява. Това заяви президентът Румен Радев по време на първия ден на консултации с политическите партии. Срещите ще продължат два дни.

Първи при държавния глава влязоха представителите на „Продължаваме Промяната”.

Снимка: NewsOne

“За нас е удоволствие да ви приветстваме в президентската институция. Поздравяваме ви с изборната победа. Осъзнавате каква огромна отговорност е това. Тази година проведохме три избора за НС. В резултат на тези избори, връчвам първи управленски мандат на различни представители на политическите групи. Доверието на българските граждани не се дава даром и трябва да се отстоява. Служебните правителства стабилизираха страната, показаха, че може да има единодействие.  Едно ефективно управление може да съществува само, ако има взаимно уважение. Времето на едноличната управленска власт приключи и надеждата то да бъде възстановено беше категорично отхвърлено”, обърна се президентът към представителите на партията.

Консултациите продължават.

Предишна статия
Следваща статия
- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж