Румен Радев и Весела Лечева бяха гости на спектакъла за 80 г. НСА

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Президентът Румен Радев и министърът на младежта и спорта Весела Лечева бяха гости на спектакъла „Полет към звездите“ в зала 1 на НДК, с който беше отбелязана 80-а годишнина от създаването на Националната спортна академия.

Над 600 студенти разказаха в картини историята на висшето спортно училище – един полет от неговото създаване до бъдещето му с хоризонт 100 години.

В НДК бяха олимпийските и световни шампиони на България, треньори, състезатели и деятели, които са възпитаници на първото спортно висше училище в страната.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж