Румен Радев: Ние сме правите, но избори се печелят от организираните

"Призовавам за пълна мобилизация" , обърна се към гражданите държавният глава

Подобни
Новини

Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.

Настоящият държавен глава Румен Радев гласува за президент и вицепрезидент. Той апелира хората да се организират и да упражнят правото си на глас, защото от това ще зависи бъдещето на страната през следващите години.

Снимка: NewsOne

“Ние сме правите, но изборите се печелят от организираните. Да не даваме шанс на миналото да определя бъдещето ни. Нека всеки намери 15 минути днес, за да не губим 5 години в бъдеще. Нашата отговорност към България е отговорност към собствения ни живот. Нека постъпим с отговорност към днешния ден, нека сами определяме съдбата си”, призова Радев.

Снимка: NewsOne

На въпрос относно дебата между него и Герджиков в четвъртък, държавният глава каза, че победителят от него ще определят социолозите.

“Искам да призова хората за пълна мобилизация. Победихме преди 5 години, защото бяхме организирани. Днес е ден за избори, всякакви политически коментари са неуместни”, завърши той.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж