Румен Радев поздрави олимпийския медалист Йордан Йовчев

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Президентът Румен Радев поздрави гимнастика Йордан Йовчев по повод 50-годишния му юбилей, който носителят на олимпийски и световни отличия отбелязва днес. „Вашите постижения са ярко доказателство, че големите и значими успехи във всяка сфера се постигат с неуморен труд, силен дух и желание за победа“, посочва държавният глава в поздравителен адрес до Йордан Йовчев. 

Румен Радев отбелязва, че безрезервната отдаденост и родолюбие, с които спортистът работи в името на физическото и духовно израстване на младите хора, са достоен пример за подражание. „Вярвам, че с безценния си опит, смелост и себеотрицание, ще продължите да бъдете вдъхновение за хиляди деца, които следват Вашия път“, посочва президентът.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж