Румен Радев поздрави Зеленски за Деня на независимостта на Украйна

Държавният ни глава изрази увереност, че двете страни успешно ще надграждат своите отношения

Подобни
Новини

Петър Копринков
Петър Копринковhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.

Президентът Румен Радев поздрави украинския си колега Володимир Зеленски по случай Националния празник на Украйна – Деня на независимостта.

Държавният глава изразява солидарността на българския народ с народа на Украйна в този тежък момент, подкрепата на България за суверенитета и териториалната цялост на Украйна. Той пожелава скорошно възвръщане на мира в страната.

В поздравленията си Румен Радев изразява и увереност, че България и Украйна успешно ще надграждат своите отношения, за които ще продължи да допринася и многобройната българска диаспора в страната.

След протест на ОП Варна съдът измени домашния арест в „задържане под стража“ за член на ОПГ, занимавала се с отглеждане на марихуана и...

След протест на ОП Варна съдът измени домашния арест в „задържане под стража“ за член на ОПГ, занимавала се с отглеждане на марихуана и разпространение на високорискови наркотични вещества във Варна
- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж