Румен Радев : Правителството дължи категоричен отговор на гражданите (ВИДЕО)

Подобни
Новини

Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“

По думите на Румен Радев правителството дължи категоричен отговор на гражданите, за това чии интереси обслужва – техните или нечии други. Според Радев, икономическата война ескалира и рискът за България се повишава във всеки един момент.

“Крайно време е правителството да даде ясно доказателство, че осъзнава и отстоява българския суверенитет и в своята политика се води от българския национален интерес”, зави държавният глава, преди да отлети за Испания, където утре започва официална визита.

Страната ни ще намери алтернативни решения за доставки на природен газ , но това ще изисква време и повече средства в това беше категоричен президента Румен Радев.

Президентът  се обяви категорично против идеята България да предоставя военна помощ на Украйна. Според него подобна стъпка ще въвлече  страната ни в този конфликт.

“Недоумявам как министърът на икономиката ще обясни на българите и на левите хора, които винаги са били срещу войните, че българското оръжие подхранва този конфликт.”

Радев, допълни, че не е нужно родна делегация да посещава Украйна, тъй като “суверенната българска позиция се изработва в София”. 

Държавният глава , коментира и обявената от Петков дарителска кампания за боеприпаси за Киев. По думите му  политици, които губят чувствителност към проблемите на своя народ, не могат да помогнат и на други народи. 

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж